AMU-kursus

Vi har i øjeblikket problemer med tilmeldingen. Prøv igen efter kl. 14.00
Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på 33 88 09 00

CNC fræsning, programmering og opstilling, 2-sidet

Varighed

5 dage

Pris

Deltagerbetaling: 630 kr. Læs hvem der kan få tilskud. Fuld pris: 3.426,50 kr.

Er du i arbejde

Prisen med tilskud gælder for faglærte og ufaglærte, der er i job. Pris: 630 kr.

Har du en videregående uddannelse, skal du betale fuld pris. Pris: 3.426,50 kr.

 

Er du ledig

Den fulde pris betales af dit jobcenter.

Er du ledig i første ledighedsperiode og har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal kurset godkendes af din A-kasse. Ellers skal kurset godkendes af dit jobcenter

Adresse

Tuborgvej 177, 2400 København NV

Skolefag

CNC fræsning, programmering og opstilling, 2-sidet 47415


Kursusbeskrivelse

Beskrivelse:

Du lærer at lave procesbeskrivelse til fremstilling af fræseemne ud fra ISO/DS arbejdstegning, at udføre 2-sidet bearbejdning på CNC fræser, at programmere emnekonturer og at vælge skæreværktøj udfra materiale, tolerancer m.v.

 

Du lærer ud fra ISO/DS arbejdstegning at lave procesbeskrivelse over arbejdsfunktioner til fremstilling af fræseemne, som indeholder planfræsning, konturfræsning, notfræsning, lommefræsning samt bore- og gevindoperationer.Du lærer også at udføre 2-sidet bearbejdning på CNC fræser samt programmere emnekonturer med skrub og slet bearbejdning med ISO- cyklus- og dialogprogrammeringsfaciliteter. Efter kurset kan du programmere med flere nulpunkter (G54-59), falske og sande korrektører, paraplyindløb, bore- og gevindcyklusser samt underprogrammer og ud fra materialeegenskaber, tolerancer og overfladeruhed foretage valg af skærende værktøj.

 

Kurset afsluttes med en prøve. 

 

Målgruppe:

Ufaglærte og faglærte i metal- og maskinindustrien, som har erfaring med CNC fræsning. Du skal helst være fortrolig med programmering, opstilling og produktion på CNC fræser og have erfaring med tegningsforståelse, toleranceangivelser samt kontrolmåling med fast og stilbart måleværktøj.

 

 


Spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp, så send gerne en mail til .
Eller fang os på 33 88 09 00.