AMU-kursus

Vi har i øjeblikket problemer med tilmeldingen. Prøv igen efter kl. 14.00
Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på 33 88 09 00

Håndtering af personoplysninger (GDPR)

Varighed

2 dage

Pris

Deltagerbetaling: 380 kr. Læs hvem der kan få tilskud. Fuld pris: 1.203 kr.

Er du i arbejde

Prisen med tilskud gælder for faglærte og ufaglærte, der er i job. Pris: 380 kr.

Har du en videregående uddannelse, skal du betale fuld pris. Pris: 1.203 kr.

 

Er du ledig

Den fulde pris betales af dit jobcenter.

Er du ledig i første ledighedsperiode og har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal kurset godkendes af din A-kasse. Ellers skal kurset godkendes af dit jobcenter

Adresse

Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup

Skolefag

Håndtering af personoplysninger 48653


Vælg startdato og tilmeld dig

14/04-2021 18 ledige pladser

Kursusbeskrivelse

 

 Beskrivelse:
Efter kurset kan deltageren behandle personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og selvstændigt skelne mellem almindelige og følsomme oplysninger samt identificere risici herved og klarlægge procedure for håndtering af berigtigelse og sletning af data samt håndtering ved databrud.

Målgruppe:
Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte administrative medarbejdere i større eller mindre institutioner og virksomheder, der arbejder med personoplysninger.

Mål:
Deltageren kan behandle personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og selvstændigt skelne mellem almindelige og følsomme oplysninger og behandlingen heraf.Deltageren kan identificere risici og foretage sikkerhedsforanstaltninger i de administrative opgaver. Deltageren kan fastlægge procedurer i de administrative opgaver for berigtigelse og sletning af data samt håndtering ved databrud.Deltageren kan anvende vejledninger og andet hjælpemateriale fra Datatilsynet i relation til de administrative opgaver.


Spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp, så send gerne en mail til .
Eller fang os på 33 88 09 00.