AMU-kursus

Vi har i øjeblikket problemer med tilmeldingen. Prøv igen efter kl. 14.00
Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på 33 88 09 00

CNC drejning, 1-sidet bearbejdning

Varighed

5 dage

Pris

Deltagerbetaling: 630 kr. Læs hvem der kan få tilskud. Fuld pris: 3.426,50 kr.

Er du i arbejde

Prisen med tilskud gælder for faglærte og ufaglærte, der er i job. Pris: 630 kr.

Har du en videregående uddannelse, skal du betale fuld pris. Pris: 3.426,50 kr.

 

Er du ledig

Den fulde pris betales af dit jobcenter.

Er du ledig i første ledighedsperiode og har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal kurset godkendes af din A-kasse. Ellers skal kurset godkendes af dit jobcenter

Adresse

Tuborgvej 177, 2400 København NV

Skolefag

CNC drejning, 1-sidet bearbejdning 48912


Kursusbeskrivelse

Beskrivelse:
På kurset lærer du med udgangspunkt i givne bearbejdningsdata at beregne koordinater og programmere enkle emnekonturer på PC. Du lærer også at indlæse, simulere, afprøve og justere enkle CNC-programmer samt udarbejde og afprøve enkle ISO CNC programmer til drejeemner, opsætte og opmåle værktøjer, udlægge emnenulpunkt og fremstille emner på CNC drejebænk.

 

Kurset afsluttes med en prøve. 

 

Målgruppe:
AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som betjener og overvåger 2-aksede CNC drejebænke til produktion af emner i større seriestørrelser uden daglig opstilling, men som selvstændigt kan udføre enkle programmeringsopgaver og justeringer af eksisterende CNC programmer. Det anbefales, at du forud for kurset har praktisk erfaring med produktion på CNC drejebænk samt gennemført grundlæggende kurser inden for måleteknik, tegningsforståelse og CNC drejning (eller på anden måde har opnået tilsvarende kompetencer).

 

Mål:
Efter gennemført uddannelse:Kan deltageren med grundlæggende viden om trigonometri og koordinatsystem beregne koordinater og udføre programmering af enkle emne-konturer på PC.Kan deltageren med udgangspunkt i DS/ISO tegninger og givne bearbejdningsdata/skæredata, programmere med G og M-koder Kan deltageren foretage korrekt værktøjsvalg til en given operation.Har deltageren viden om forskellige materialetyper i forhold til skæredata.Kan deltageren med grundlæggende viden om maskinkapacitet (emnestørrelse, spåndybde, opspænding) justere og redigere enkle CNC-programmer.Kan deltageren under vejledning overføre, simulere og afprøve enkle programmer på CNC drejebænk sikkerhedsmæssigt korrekt.Kan deltageren overføre data til CNC drejebænk, opsætte og opmåle værktøjer til udvendig bearbejdningKan deltageren afprøve drejeoperationer ved enkeltblokkørsel og korrigere enkle programfejl.

 

Varighed:
5 dage.


Spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp, så send gerne en mail til .
Eller fang os på 33 88 09 00.