AMU-kursus

Vi har i øjeblikket problemer med tilmeldingen. Prøv igen efter kl. 14.00
Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på 33 88 09 00

CNC fræsning, 1-sidet bearbejdning

Varighed

5 dage

Pris

Deltagerbetaling: 630 kr. Læs hvem der kan få tilskud. Fuld pris: 3.426,50 kr.

Er du i arbejde

Prisen med tilskud gælder for faglærte og ufaglærte, der er i job. Pris: 630 kr.

Har du en videregående uddannelse, skal du betale fuld pris. Pris: 3.426,50 kr.

 

Er du ledig

Den fulde pris betales af dit jobcenter.

Er du ledig i første ledighedsperiode og har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal kurset godkendes af din A-kasse. Ellers skal kurset godkendes af dit jobcenter

Adresse

Tuborgvej 177, 2400 København NV

Skolefag

CNC fræsning, 1-sidet bearbejdning 48925


Kursusbeskrivelse

Beskrivelse:
Du lærer at beregne koordinater og programmere enkle emnekonturer på PC samt at indlæse, simulere og afprøve enkle CNC-programmer på en CNC fræsemaskine. Du lærer også at opsætte og opmåle værktøjer, udlægge emnenulpunkt og fremstille emner på CNC fræsemaskine.

 

Kurset afsluttes med en prøve. 

 

Målgruppe:
AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som udfører 3-akset bearbejdning på CNC fræsemaskiner til produktion af emner i seriestørrelser uden daglig opstilling, men som selvstændigt kan udføre enkle programmeringsopgaver og justeringer af eksisterende CNC programmer. Det anbefales, at du forud for kurset har praktisk erfaring med produktion på CNC fræsemaskine samt har gennemført grundlæggende kurser inden for måleteknik, tegningsforståelse og CNC fræsning (eller på anden måde har opnået tilsvarende kompetencer).

 

Mål:
Efter gennemført uddannelse:Har deltageren viden om maskinakser og koordinatsystemet. Kan deltageren ved opslag finde korrekte skæredata i forhold til materiale og værktøj. Har deltageren kendskab til G- og M-koder samt tekstkoder. Har deltageren kendskab til programopbygning, struktur programsimulering og koderne G0, G1, G2, G3, G40, G41, G42.Har deltageren kendskab til planfræsning, konturfræsning, sporfræsning, lommefræsning, boring og gevindskæring.Kan deltageren klargøre og opmåle værktøjer.Kan deltageren udlægge emnenulpunkt ud fra givne opgaver. Ved deltageren, hvordan indkøring foretages sikkerhedsmæssigt korrekt (enkeltblokdrift, lav iganghastighed, ''distance to go'', position for hvert værktøj i program).Kan deltageren foretage enkle programredigeringer. Kan deltageren foretage en korrekt måling af et emne.

 

Varighed:
5 dage. 

 


Spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp, så send gerne en mail til .
Eller fang os på 33 88 09 00.