AMU-kursus

Vi har i øjeblikket problemer med tilmeldingen. Prøv igen efter kl. 14.00
Du kan også tilmelde dig ved at ringe til os på 33 88 09 00

CNC fræsning, klargøring og maskinbetjening

Varighed

5 dage

Pris

Deltagerbetaling: 630 kr. Læs hvem der kan få tilskud. Fuld pris: 3.426,50 kr.

Er du i arbejde

Prisen med tilskud gælder for faglærte og ufaglærte, der er i job. Pris: 630 kr.

Har du en videregående uddannelse, skal du betale fuld pris. Pris: 3.426,50 kr.

 

Er du ledig

Den fulde pris betales af dit jobcenter.

Er du ledig i første ledighedsperiode og har du ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal kurset godkendes af din A-kasse. Ellers skal kurset godkendes af dit jobcenter

Adresse

Tuborgvej 177, 2400 København NV

Skolefag

CNC fræsning, klargøring og maskinbetjening 48913


Kursusbeskrivelse

Beskrivelse:
På kurset lærer du på en sikkerhedsmæssigt korrekt måde at opstarte en CNC fræsemaskine, køre produktion af større serier, stoppe produktion ved afvigelser fra normal drift samt at rengøre og kontrollere maskinen.

 

Kurset afsluttes med en prøve. 

 

Målgruppe:
AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte og faglærte operatører, som udfører 3-akset bearbejdning på CNC fræsemaskiner til produktion af emner i større seriestørrelser uden daglig opstilling samt personer, som søger arbejde i den CNC spåntagende metalindustri. Kurset kan med fordel kombineres med grundlæggende kurser inden for måleteknik og tegningsforståelse.

 

Mål:
Efter gennemført uddannelse:Har deltageren viden om opbygning af CNC-maskiner, akser, værktøjer m.m. Har deltageren viden om knapper, funktionstaster, symboler på maskinstyringer.Kan deltageren opstarte en klargjort CNC-fræser og køre akserne i referencepunkt. Er deltageren bekendt med gældende sikkerhedsmæssige krav og arbejdsinstruktioner. Kan deltageren kontrollere køle/smøremidlet med refraktometer i maskinen, niveau og kvalitet samt påfylde til korrekt niveau. Kan deltageren udføre forebyggende service såsom rengøring af luftfiltre og påfyldning af korrekt vange- og hydraulikolie. Kan deltageren igangsætte klargjort produktion efter instruktion og kan efter vejledning måle emner i.h.t. måleinstruktion. Kan deltageren nedlukke CNC-maskinen på sikkerhedsmæssig og forsvarlig måde, herunder brug af nødstop.

 

Varighed:
5 dage.


Spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp, så send gerne en mail til .
Eller fang os på 33 88 09 00.