Pris

Med tilskud: 402 kr.

Gælder for faglærte og ufaglærte der er i job eller deltager som privatperson.

Uden tilskud: 1991,85 kr.

Gælder for ledige, hvor jobcentret har godkendt, at du deltager på kurset. Kursister med en videregående uddannelse betaler også fuld pris.

  • Design, Medie og Velvære
    Tandteknik og Velvære

Trend herre/damemode for frisører

Varighed: 3 dage
Pris fra 402 kr.

Om kurset

Et 3-dagskursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Vi vil demonstrerer, hvordan man kan arbejde med de seneste trends vedrørende farve, klipning og styling på både herrer og damer - og du vil få muligheden for selv at prøve det af.

Vi gennemgår, hvordan man arbejder med ergonomi og værnemidler for at beskytte sig selv og sine kunder. Efter kurset kan du arbejde bevidst med arbejdets indretning og organisering, hvordan det påvirker det stående og gående arbejde samt hvordan EGA påvirker kroppen på kortere og længere sigt.

Derudover gennemgår vi, hvordan man planlægger og udfører forskellige klippeteknikker, farveteknikker og styling samt hvordan man analyserer hårtrends baseret på billeder fra eksempelvis sociale medier.

På kurset lærer du, hvordan du tager højde for kundens hårkvalitet, hovedform, ansigtsform, kropsbygning, kundetype og alder samt hvordan du kan anvende og kombinere forskellige teknikker og de korrekte værktøjer. Kurset afsluttes med en prøve.

Målgruppe
Kurset er rettet mod frisører.

Særligt
Kurset gennemføres af gæsteunderviser

Læs hele beskrivelsen

Kursets moduler (AMU-fag)

  • Trend herre/damemode (49000)