Pris

Med tilskud: 624 kr.

Gælder for faglærte og ufaglærte der er i job eller deltager som privatperson.

Uden tilskud: 2412,25 kr.

Gælder for ledige, hvor jobcentret har godkendt, at du deltager på kurset. Kursister med en videregående uddannelse betaler også fuld pris.

  • Design, Medie og Velvære
    Tandteknik og Velvære

Trend herre/damemode for frisører

Varighed: 3 dage
Pris fra 624 kr.

Om kurset

Et 3-dagskursus i de nyeste hårtrends indenfor herre- og damemode.

Vi vil demonstrere, hvordan man kan arbejde med de seneste trends vedrørende farve, klipning og styling på både herrer og damer - og du vil få muligheden for selv at prøve det af.

Vi gennemgår, hvordan man arbejder med ergonomi og værnemidler for at beskytte sig selv og sine kunder. Efter kurset kan du arbejde bevidst med arbejdets indretning og organisering, hvordan det påvirker det stående og gående arbejde samt hvordan EGA påvirker kroppen på kortere og længere sigt.

Derudover gennemgår vi, hvordan man planlægger og udfører forskellige klippeteknikker, farveteknikker og styling samt hvordan man analyserer hårtrends baseret på billeder fra eksempelvis sociale medier.

På kurset lærer du, hvordan du tager højde for kundens hårkvalitet, hovedform, ansigtsform, kropsbygning, kundetype og alder samt hvordan du kan anvende og kombinere forskellige teknikker og de korrekte værktøjer.

Efter kurset har du opnået følgende:

Deltageren har viden om de nyeste hårtrends inden for herre og dame mode. Deltageren kan arbejde bevidst med, hvordan arbejdets indretning og organisering påvirker det stående og gående arbejde samt hvordan EGA påvirker kroppen på kortere og længere sigt.

Deltageren kan anvende sin viden ved planlægning og udførelse af Klipning, coloration, struktur/permanent og styling. Under udførelsen kan deltageren: tage højde for kundens hårkvalitet, hovedform, ansigtsform, kropsbygning, kundetype og alder og anvende og kombinere forskellige teknikker samt vælge og anvende de korrekte værktøjer.

Derudover kan deltageren arbejde bevidst med: EGA-Deltageren kan vejlede kunder i forhold til de nye trends.


Skolen sørger for dette kursus for modeller.

Læs hele beskrivelsen

Kursets moduler (AMU-fag)

  • Trend herre/damemode (49000)

Vælg hold og tilmeld dig

Dagundervisning

Trend herre/damemode for frisører

Dagundervisning

Dato og tid: 25. september - 27. september 2024 kl. 08:15 - 15:39

Sted: 2400, Rentemestervej 17