Salg, Kommunikation og Marketing

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i skønhed og tandteknik.

Find kurser, der handler om:

Er du ufaglært, faglært eller ledig kan du tage et salgskursus hos NEXT. Vi tilbyder kurser i salgsledelse.

Kursus i kommunikation og konflikthåndtering

På NEXT kan du efteruddanne dig med kommunikationskurser. Du kan også tage et kursus i konflikthåndtering og blive bedre til at håndtere konflikter på arbejdspladsen. Vi tilbyder kurser i konflikthåndtering for både medarbejdere og ledere.

Vi tilbyder kurser i skriftlig kommunikation og kommunikation og feedback, og så har vi et kursus der gør dig skarp i at skrive tekster til nettet.

Tag et marketing-kursus

Er du på jagt efter flere kompetencer inden for marketing? Tag vores kurser i marketing. Vi tilbyder kurser, hvor du lærer at vælge den rigtige markedsføringskanal, og hvor du lærer at tiltrække nye kunder med viral markedsføring – et digitalt marketing-kursus.

Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXTs mange skoler.

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00