Bygge og Anlæg

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i bygge og anlæg.

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i bygge og anlæg.

Er du murer, tømrer, snedker eller noget helt fjerde, så kan du efteruddanne dig hos NEXT. Vi har helt sikkert et håndværkerkursus, der passer til dig og din branche.

Fra epoxy- til stilladskurser

Tag et epoxykursus i København hos NEXT. På vores kursus lærer du om sikkerhed ved arbejdet med epoxy og isocyanater.

Vi tilbyder også systemstilladskursus. På bare 3 uger lærer du at arbejde med stilladser over 3 meter. Når du har afsluttet stilladskurset, har du samtidig mulighed for at tilmelde dig den toårige stilladsuddannelse. Den kan du også tage på NEXT.

Hvis du hverken er på udkig efter et epoxykursus, stilladskurser eller efteruddannelse for murer og tømrer, så har vi helt sikkert stadig et kursus til dig. For vi tilbyder også kloakrørlægger- og kloakmesteruddannelsen og meget mere.

Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXT mange skoler.

Udvalgte kurser i bygge og anlæg

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00