Vagt

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse for dig der er og dig der vil være vagt. Er du faglært og ønsker at skifte branche? Ledig og på udkig efter en uddannelse med gode jobmuligheder? Så kan du efteruddanne eller opkvalificere dig med et vagtkursus fra NEXT. Du kan også blive P-vagt.

Find kurser, der handler om:

Tag det grundlæggende vagtkursus eller bliv P-vagt

Tag vores grundlæggende vagt-kursus, og lær at forebygge og slukke brande, forebygge tyveri, hærværk og energispild samt yde førstehjælp.

Hvis du ønsker at blive P-vagt, kan du tage vores kursus og blive det på 5 dage. Du lærer om parkeringskontrol og forskellen på offentlige og private p-pladser.

Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXTs mange skoler.

Udvalgte vagtkurser

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00