Administration, IT og Økonomi

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i administration, IT og økonomi. Er du faglært eller ufaglært administrativ medarbejder? Tag et kursus indenfor kontor, IT eller økonomi hos NEXT.

Find kurser, der handler om:

IT-kursus for begyndere

Vi tilbyder IT-kurser for begyndere. Vil du lære de basale færdigheder i Word, Excel og Outlook? Og skal du lære, hvordan du opsætter og formaterer en tekst i Word? Så skal du tage et kursus hos os.

Hos NEXT tilbyder vi IT-kurser for begyndere. Du kan også tage vores IT-kurser, hvis du er ledig.

Hvis ikke du er på udkig efter IT-kurser, så har vi helt sikkert stadig et kursus til dig. For vi tilbyder også kurser i bæredygtig omstilling, billedbehandling, konflikthåndtering og regnskab.

Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXTs mange skoler.

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00

Udvalgte kurser i administration, IT og økonomi