Procesindustri og Teknologi

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i industri og mekanik. Er du uddannet industritekniker eller -operatør, procesoperatør, guld- og sølvsmed eller ufaglært medarbejder i industrien, så kan du tage et kursus hos NEXT.

Find kurser, der handler om:

Få kedelpassercertifikat hos NEXT Uddannelse København

På NEXT kan du tage kedelpasserkurser, så du både får almindeligt certifikat B til type 1, 2 og 3 kedler. Du kan også få udvidet kedelpassercertifikat A til type 1, 2 og 3 kedler.

Kurser for guldsmede

Er du uddannet guldsmed og ønsker at efteruddanne dig, så kan du gøre det på NEXT. Vi tilbyder flere forskellige kurser for guld- og sølvsmede.

Lær om opbygning og montering, stenfatning, støbning, fremstilling af forme og meget mere.

Hvis du hverken er på udkig efter et kedelpassercertifikat eller et kursus for guldsmede, så har vi helt sikkert stadig et kursus for dig. For vi tilbyder også kurser i robotbetjening og betjening af procesanlæg og meget mere.

Kurser og efteruddannelse af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXTs mange skoler.

Udvalgte kurser i procesindustri og teknologi

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00