Ejendomsservice og Vagt

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i ejendomsservice og vagt.

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i ejendomsservice og vagt.

Er du ejendomsservicetekniker, ejendomsfunktionær eller arbejder du ufaglært med drift af ejendomme, så kan du efteruddanne dig med kurser fra NEXT.

Vagt- og motorsavskursus

NEXT tilbyder alt fra grundlæggende vagtkursus til kurser i betjening af motorsav.

Tag vores grundlæggende vagt-kursus, og lær at forebygge og slukke brande, forebygge tyveri, hærværk og energispild samt yde førstehjælp.

Er du ejendomsservicetekniker og på jagt efter et kursus? Så kan du tage det på NEXT. Vi tilbyder motorsavskursus, men vi tilbyder også et væld af andre kurser inden for drift og service af ejendomme.

Hvis du hverken er på udkig efter et vagt- eller motorsavskursus, så har vi helt sikkert stadig et kursus til dig. For vi tilbyder også kurser i syn af boliger, drift af varmeanlæg, affaldshåndtering og meget mere.
Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXT mange skoler.

Udvalgte kurser i ejendomsservice og vagt

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00