Ledelse, Kommunikation og HR

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i ledelse, kommunikation og HR.

NEXT Uddannelse København tilbyder kurser og efteruddannelse i ledelse, kommunikation og HR.

Lederkurser i København

NEXT tilbyder lederkurser som AMU-kurser. Tag den grundlæggende lederuddannelse, som er et lederkursus for nye ledere. Hvis du har været leder i længere tid og ønsker at efteruddanne dig, kan du også tage kurset.

Kursus i kommunikation og konflikthåndtering

På NEXT kan du både efteruddanne dig med kommunikationskurser. Du kan også tage et kursus i konflikthåndtering og blive bedre til at håndtere konflikter på arbejdspladsen. Vi tilbyder kurser i konflikthåndtering for både medarbejdere og ledere.

Vi tilbyder kurser i skriftlig kommunikation og kommunikation og feedback, og så har vi et kursus der gør dig skarp i at skrive tekster til nettet.

Find dit næste kursus hos NEXT Uddannelse København.

Kurser af høj kvalitet

NEXT Uddannelse København har kurser og efteruddannelse af høj kvalitet. Kursernes indhold er afstemt med arbejdsmarkedets nuværende og fremtidige behov. Opkvalificér dine kompetencer til fremtidens samfund og arbejdsmarked. Med efteruddannelse og kurser er vi med til at sikre fremtidens kompetencer på alle niveauer i samfundet og understøtte målet om en bæredygtig fremtid. Find kurser og efteruddannelse i København på én af NEXT mange skoler.

Udvalgte kurser i ledelse, kommunikation og HR

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Send en e-mail:

kursus@nextkbh.dk

Ring på tlf.:

33 88 09 00